Skip to content

Utisci naših polaznika

15 thoughts on “Utisci naših polaznika”

 1. Miloš Tanasković

  Za nekoliko meseci intezivnog rada položio sam ispit B1 na GOETHE institutu. To je najbolji pokazatelj da je rad u ovoj školi produktivan i efikasan. Svaka preporuka!!!

 2. Odlicni časovi. Konacno mnogo toga u nemackom jeziku postaje jasno i jednostavno.
  Prezadovoljna sam i svakom srdacno preporucujem skolu Danica und Wolf.

 3. Uz malo sopstvenog truda, odličnu sposobnost prenošenja znanja i pruženu motivaciju od savršene profesorke, za nekoliko meseci, položen B1 nivo nemačkog jezika! Topla preporuka za najbolju školu nemačkog jezika!

 4. Neizmerno sam srećna što sam pronašla ovu školu i profesorku, časovi su uvek kvalitetni i nikada monotoni. Ja sam prezadovoljna stečenim znanjem i svima bih preporučila školu Danica und Wolf!🥰☺️

 5. Anastasija Milosevic

  Veoma kvalitetna nastava, profesorka veoma pozitivna i nasmejana i uvek spremna da prenese znanje, i naravno da motiviše učenike. Sve pohvale divnoj profesorki, i topla preporuka za školu Danica und Wolf. ❤🇩🇪💛

 6. Moram da priznam da je ovo odlična škola koju vodi extra profesorka koja i pored toga što pruža znanje je zapravo i pravi prijatelj i motivator što je meni zaista bilo potrebno 😊😊… Sve preporuke nećete se pokajati ❤️.

 7. Što se nastave tiče..lepo objašnjeno, detaljno, jasno, raznovrsno, kako gramatika, tako i pisanje i komunikacija.. A profesorka Danica, pre svega prijatelj, čovek dobrog srca, motiviše i velika je podrška. Dostupna i van nastave, sve u svemu zadovoljna sam vrlo i preporučila bih svakom, od početnika, kao i onih na višem nivou, koji bi da svoje znanje utvrde i usavrše.
  Pozdrav❤

 8. Aleksandar Cajić

  Zadovoljan sam radom i nastavom ove škole.
  – Profesori su vrlo posvećeni i stalo im je da vas stvarno nauče.
  Tople preporuke budućim učenicima!

 9. Sa malo truda i predanosti uz kvalitetne osnove i prave strucnosti postizete odlicne rezultate.Uz sve to dobijate uvek besplatan osmeh,mnogo pozitive i dobar “vetar u ledja”.Toplo preporucujem svima <3

 10. Divna,najdivnija,profesorka,predana,strpljiva,uporna .Uvek nasmejana.Uvek tu da nauci svoje ucenike kroz igru,zabavu i osmeh.Puna znanja koje nesebicno prenosi drugima.Puna strpljenja i uvek tu da motivise .Za svaku pohvalu…Pravi i jedini izbor i za male i za velike ucenike.

 11. Prvenstveno, atmosfera je puna entuzijazma. Vodi se računa o organizaciji grupa, tako da se svako prijatno oseća. Uz sve to, materijali su vrlo praktični, pokrivaju se sve važne teme iz svakodnevnog života, kulture, umetnosti i nauke. Svako ko redovno dolazi na časove i odrađuje domaći, koji pritom nije obiman, može lepo da napreduje. Nema pritiska, uvek dobijamo veliku podršku, samo je potrebna dobra volja i razlog za učenje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *